Kerecsen
egy pillanat

Adatvédelmi irányelvek, ÁSZF

Adatvédelem

A webáruház használata során rendelkezésünkre bocsátott személyes adatait a törvényi előírásoknak megfelelően bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére nem adjuk át. Ez alól kivételt jelentenek az alvállakozónak szükséges megadott adatok, melyek nélkül a rendelés teljesítése nem kivitelezhető (például a futárszolgálatnak átadott kiszállításhoz szükséges adatok). A megrendelt termékekről számla készül, melynek tárolása a hatályos jogszabályokban előírt módon és ideig tárolásra kerül. Adatainak rendszerünkből történő törlését, azok módosítását bármikor írásban kérheti. Minden egyéb, jelen dokumentumban fel nem tűntett kérdésben a hatályos jogszabályok az irányadóak. (lásd még: 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás között létrejött szerződésekre a szerződések részletes szabályairól)

INFORMÁCIÓ

Üzemeltetői adatok
Magyar Íjász Kft.
1132 Budapest, Visegrádi utca 26/b.
Telefonszám, e-mail: +36-1/239-37-93, kerecsenijasz@gmail.com
Adószám: 23291526-2-41
Cégjegyzékszám: Cg.01-09-958665
Szerződés nyelve: magyar

 

Megvásárolható termékeinkről

Webáruházunk íjászati kellékeket és kiegészítőket, hagyományőrzéssel kapcsolatos tárgyakat forgalmaz. A termékeknél megjelenő képek illusztrációk, melyektől a termékek eltérhetnek. A megjelenített termékek a raktárkészlet függvényében online megrendelhetők, illetve személyesen is megvásárolhatók üzletünkben. Áraink bruttó árak, melyek a kiszállítás költségeit nem tartalmazzák.

Regisztráció és rendelés

A rendeléshez regisztrálni szükséges, ami egy felhasználónév és egy jelszó megadásával történik. A regisztráláshoz érvényes e-mail-címmel kell rendelkezni a regisztráció megerősítéséhez. Vásárlóink a leadott megrendelésekről minden esetben egy visszaigazoló e-mailt kapnak. Ha valamilyen adatot vagy a megrendelés valamely paraméterét hibásan sikerült leadni, e-mail-ben vagy telefonon kérhető a korrigálás.

Elállás joga

A megrendelt termék kézhezvételétől számított 8 munkanapon belül a vevőnek joga van elállni vásárlási szándékától. Amennyiben elállási szándékával élni szeretne, a vevő köteles ezt írásban jelezni. Ebben az esetben a Magyar Íjász Kft. köteles a termékért kifizetett vételárat a vásárlónak visszatéríteni legkésőbb a termék visszaszolgáltatását követő 30 napon belül.

Minden egyéb, jelen dokumentumban fel nem tűntetett kérdésben a hatályos jogszabályok az irányadók. (lásd még: 17/1999. (II./5.) Korm. rendelet a távollévők között kötött szerződésekről)

Mit jelent a BARION™?

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházakban, mobilalkalmazásokban, vagy barátaidnak.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Fizess kényelmesen bankkártyával

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaszámodat egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcímed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!

Barion-card-payment-mark-2017-400px.png

Fizetéshez használhatod:

  • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
  • Visa vagy Electron bankkártyádat
  • Amex bankkártyádat

Fizess kényelmesen bankkártya nélkül

Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod, az előre feltölt Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni, illetve amire ismerőseid, üzletfeleid tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mailcímed és jelszavad megadásával tudsz fizetni.

Ingyenes

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen és nem is lehet felára. A regisztráció és a Barion mobilalkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes, és az is marad.Nincs havi díj sem.

Kövesd vásárlásaidat

A Barion alkalmazásokkal követheted vásárlásaidat, a weben vagy mobilon. Az ingyenes Barion tárca azonnal jelzi minden vásárlásodat, még azt is látod, mit vettél. Barion egyenleged is itt kezelheted, illetve pénzt küldhetsz vagy fogadhatsz

DI barion webapp.png Dl playstore hu.pngDl appstore hu.png

Első a biztonság

A Barion szervereit a Comodo 2048 bites TLS titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót.A böngésződ zöld színnel jelzi,ha a fizetés és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja:

Greenbars-SSL-enhanced validation certificates.png

A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.

Kiszállítás

A kiszállítást szerződött futárszolgálati partnercégeink végzik.

FONTOS!

Amennyiben az Ön által rendelt termékek nem férnek bele az egységnyi standard futárszolgálati csomagméretbe, és több részletben kell elküldenünk a termékeket, akkor a szállítási díj is több lesz a rendelés végén jelzettnél. Kollégáink ilyen esetekben jeleznek Önnek e-mail-ben vagy telefonon, s egyeztetnek Önnel, hogy továbbra is igényt tart-e a megrendelt termékekre.