Vírushelyzet

Tisztelt Vásárlók! Kedves Íjászok!

Mindannyiunk érdekében szigorú intézkedéseket rendeltek el annak érdekében, hogy megállíthatóvá váljon egy nagyon fertőző és sajnos számos áldozatot szedő vírus további terjedése.

A magunk részéről igyekszünk a lehetőségeink és az ésszerű keretek figyelembevételével a további kérésekkel, egyszerűbb megszorításokkal segíteni az erőfeszítéseket. Mindezt úgy szeretnénk kivitelezni, hogy a lehető legkevesebb kellemetlenséggel járnak mindenki számára.

A Kerecsen Íjászbolt  Dolgozói az alábbi kérésekkel fordulnak Önökhöz / Hozzátok!

  • Lázzal, légzőszervi panaszokkal (köhög, náthás) kérjük ne látogassa meg boltunkat, ha teheti kérjen meg más, egészséges személyt a szükségesek beszerzésére. Gyógyulása után néhány napig még érdemesebb otthonából rendelni. Erre két webáruházunk is rendelkezésére áll. Igyekszünk ottani akcióinkkal segíteni abban, hogy ne érezze kellemetlennek a távolmaradást.
  • Ezen kérésünkkel fordulnánk Mindazokhoz is, akik a az emberi koronavírusos járvány szempontjából Ön veszélyeztetettnek minősülnek (például 14 napon belül fertőzött környezetben tartózkodtak, vagy a magyar Kormány által a járvány miatt ideiglenesen beutazási tilalmi listán megnevezett országban jártak).Mivel a mai ismeretek szerint az emberek járványos koronavírusos megbetegedése elsősorban az idősebb korosztályokban okozhat súlyos megbetegedést, kérjük ha tehetik, döntsenek hasonlóképp az ötven-hatvan felettiek is.
  • A Kerecsen Íjászboltban vásárlók számára már belépéskor is van lehetőség a kézfertőtlenítésre, a pultunkon megtalálja a szükséges, bőrkímélővel kombinált fertőtlenítő gélt.
  • A pultot, a kilincseket, valamint az használatban levő tollakat rendszeresen fertőtlenítjük, hogy ezzel is akadályozzuk Vásárlóink, Barátaink fertőződését.
  • A járványügyi helyzetet folyamatosan figyelve döntünk a szájmaszk és a kesztyű dolgozói használatáról a továbbiakban.
  • Várakozás közben kérjük tartsanak biztonsági távolságot egymástól. Ezt hivatalosan 1 méterben határozták meg.
  • Üdvözléseinket egyelőre szorítsuk szóbeli megnyilvánulásokra. Alig várva, amíg újra megszoríthatjuk egymás kezét vagy megölelhetjük egymást ahogy az szokás!
  • Mi magunk igyekszünk a lehető legrövidebb várakozási idő mellett kiszolgálni Minden Vásárlót.
  • Bármilyen változásról azonnal igyekszünk értesítést küldeni elektronikus formában a honlapunkra, a webáruházainkba, valamint Üzletünk ajtaján is feltüntetjük azt.

Nagyon köszönjük, hogy segítenek bennünket ezeknek a nehéz heteknek a biztonságos átvészelésében!

Alig várva a remélhetőleg mihamarabbi kézszorítást és önfeledt üdvözlést:

A Kerecsen Íjászbolt Dolgozói