Kerecsen
egy pillanat

Idegkészítés

Íjadon az ideg már a végét járja, esetleg már el is szakadt vagy elveszett? Ne idegeskedj, hanem keress fel minket bátran. Rendelésedet telefonon is leadhatod, ha teljes bizonyossággal tudod az íjad gyártóját, típusát és erősségét. Ellenkező esetben juttasd el hozzánk az íjadat, vagy pedig a sérült ideget, s pár napon belül megkapod az újat.

Nyílvessző szerelés

Letört a nyílvessződ hegye? Ellőtted a nockot? Megadta magát a bandázs vagy a tollazat? Ha ragaszkodsz az öreg pálcához, és meg szeretnéd menteni, akkor juttasd el hozzánk, s ahogy időnk és alapanyagaink engedik, reparáljuk a nyiladat. Ne feledd! A törött test nem ragasztható újra, s a hiányzó darabkák sem pótolhatók, tehát nem javíthatók! Az ilyen vesszőket tákolgatni, majd használni balesetveszélyes!

Mérés

Ha nem tudod, hogy milyen erős az íjad, mekkora a húzáshosszod, de kíváncsi lennél rá, akkor nézz be hozzánk a boltba. Mindkét mérés csupán egy fél perces művelet.

Szerelés-felszerelés

Természetesen abban az esetben is állunk a rendelkezésedre, ha csak tanácsokra lenne szükséged, hogy milyen íjat, vagy éppen milyen vesszőket válassz magadnak. Szívesen megnézzük máshol vásárolt, örökölt, (honfoglalás-kori sírban) talált íjadat is, elmondjuk, hogy hogyan használd, ha nem tudod, vagy segítünk beállítani neked, ha éppen fogalmad sincs, hogy miért van rajta másfél tucat furcsa kütyü. Mindez a segítőkészség akkor sem hagy alább, ha az egyéb íjászati felszerelésekre terelődik a szó.